ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ, ΤΕΥΧΟΣ 22 — «ΑΡΧΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ»

01-84

Με καθυστέρηση μιας μερας, που οι ρεβιζιονιστές, που συντάσσουν το ημερολόγιο κυκλοφορίας των περιοδικών τής Ντίσνεϋ, προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει, αλλάζοντας χθες την ημερομηνία κυκλοφορίας, κυκλοφόρησε το καινούργιο τεύχος των νέων περιπετειών τού Φάντομ Ντακ. Για να δούμε τα περιεχόμενά του.

05

Η σημερινή ιστορία έχει τίτλο αρχαίο μέλλον. Το σενάριο είναι του Gianfranco Cordara και το σχέδιο του Marco Forcelloni.

42-43

Όπως πάντα, στη μέση τού τεύχους υπάρχει μία αφίσα με την εικόνα τού εξωφύλλου.

Άρθρα δεν υπάρχουν σ’ αυτό το τεύχος, καθώς η πίσω μεριά τής αφίσας, μαζί με την προηγούμενη και την επόμενη σελίδα είναι αφιερωμένες σε δύο δισέλιδες διαφημίσεις για το Κόμιξ και το Σούπερ Μίκυ. Δεδομένου ότι ποτέ δεν συμπάθησα αυτού του είδους τα άρθρα και του ότι οι δισέλιδες διαφημίσεις είναι εντυπωσιακές, τα άρθρα δεν μου έλειψαν.

75

Μπορεί τα άρθρα να απουσιάζουν από το σημερινό τεύχος, αλλά η συμπληρωματική ιστορία, που δεν είχαμε στο προηγούμενο τεύχος, επέστρεψε. Έχει τίτλο οι μεταλλαγμένοι γορίλες τού πλανήτη Ζόνταρ. Το σενάριο είναι του Rudy Salvagnini και στο σχέδιο του Paolo Mottura.

83

Στο επόμενο τεύχος θα διαβάσουμε την ιστορία απόλυτο μηδέν, σε σενάριο Tito Faraci και σχέδιο Lorenzo Pastrovicchio.

Αν και δεν είμαι φανατικός τής σειράς και ως εκ τούτου οι παρουσιάσεις αυτές περιορίζονται στην παρουσίαση των περιεχομένων τους, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να αναφέρω ότι είναι η πρώτη φορά που, ξεφυλλίζοντας το τεύχος, ανυπομονώ να το διαβάσω, καθώς βρήκα το σχέδιο, με μεγάλα συναρπαστικά καρέ και στοιχεία ιστοριών φαντασίας, εξόχως γοητευτικό.

Όλες τις παρουσιάσεις των τευχών των νέων περιπετειών τού Φάντομ Ντακ μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

Advertisements

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...
This entry was posted in Comics, Ελληνικά Κόμικς, Οι Νέες Περιπέτειες του Φάντομ Ντακ, Παρουσίαση: Οι νέες περιπέτειες του Φάντομ Ντακ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.