ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ, ΤΕΥΧΟΣ 29 — «ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ»

01-84

Κυκλοφόρησε σήμερα το τεύχος 29 των νέων περιπετειών τού Φάντομ Ντακ, με τον Φάντομ να πολεμά στο πλευρό τού Ορκ. Πάμε να δούμε τα περιεχόμενα του τεύχους.

Προεπισκόπηση του τεύχους μπορείτε να δείτε εδώ.

05

Το τεύχος ξεκινά με την ιστορία την ιστορία το λυκόφως των θεών, σε σενάριο Francesco Artibani και σχέδιο Marco Forcelloni.

42-43

Όπως πάντα, στη μέση τού τεύχους υπάρχει μία αφίσα με την εικόνα τού εξωφύλλου.

75

Όπως και τις περασμένες δύο εβδομάδες, η συμπληρωματική ιστορία τού τεύχους έχει τον λακωνικότατο τίτλο η εγκυκλοπαίδεια του Έβρον—αποσπάσματα από τον οδηγό Σ.Ο.Υ.Π.Ε.Ρ. (Σταχυολόγηση Όρων της Υπερήφανης και Πολυπαινεμένης Εβρονιανής Ράτσας). Το σενάριο είναι του Augusto Macchetto και το σχέδιο του Stefano Intini. Σήμερα θα διαβάσουμε το τρίτο και τελευταίο μέρος τής ιστορίας.

83

Τον επόμενο μήνα θα διαβάσουμε την ιστορία διασταυρούμενα πυρά, σε σενάριο Tito Faraci και σχέδιο Lorenzo Pastrovicchio.

Όλες τις παρουσιάσεις των τευχών των νέων περιπετειών τού Φάντομ Ντακ μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

Advertisements

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...
This entry was posted in Comics, Ελληνικά Κόμικς, Οι Νέες Περιπέτειες του Φάντομ Ντακ, Παρουσίαση: Οι νέες περιπέτειες του Φάντομ Ντακ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ, ΤΕΥΧΟΣ 29 — «ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ»

  1. Ο/Η vellevelle λέει:

    Οι ιστορίες του Φάντομ Ντακ παρέα με τον ανίκητο πολεμιστή από την άλλη διάσταση, σχεδόν κινούνται σε ανεξάρτητα επίπεδα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο στυλ του τίτλου. Έχοντας διαβάσει όλη τη σειρά του Νέου Φάντομ Ντακ, σε κατοπινά τεύχη θα δούμε μία «γέφυρα» με άλλα πρόσωπα και καταστάσεις (τι να ειπωθεί παραπέρα, πάμε για spoiler εξειδικεύοντάς το), αλλά, και πάλι, μοιάζει σαν να μιλάμε για άλλο τίτλο μέσα στον τίτλο! Όπως και να ‘χει, καλό είναι για καλοκαίρι και θα του βάλω ένα 7,5. Μερικά από τα προηγούμενα τεύχη με έκαναν να απαιτώ κι άλλα από τα επόμενα. Βέβαια οι ενθουσιώδεις φαν θα έβαζαν 8,5, ίσως και λίγο παραπάνω.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.