Giant Halloween Hex #1

Κυκλοφόρησε σήμερα το Giant Halloween Hex 1, το φετινό ετήσιο αφιέρωμα των αμερικανικών κόμικς τής Ντίσνεϋ στο Halloween. Πάμε να του ρίξουμε μια ματιά με βάση την επίσημη προεπισκόπηση από την IDW.

Το τεύχος κυκλοφορεί με τρία διαφορετικά εξώφυλλα.

ghh1d

Το τεύχος ξεκινά με την ιστορία The Great Rock of Power Plus, σε σενάριο Francesco Artibani και Lello Arena, σχέδιο Giorgio Cavazzano και μετάφραση και διαλόγους από τον Thad Komorowski. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα με τον τίτλο η πέτρα τής Πανδώρας σε δύο μέρη, στα Μίκυ Μάους 1613 και 1614. Σε αντίθεση με τη ζωδιακή πέτρα, όπου η αμερικανική έκδοση αποκατέστησε τις σελίδες τίτλων, που είχε αφαιρέσει η ελληνική, εδώ η αμερικανική έκδοση, κρίνοντας από την προεπισκόπηση, φαίνεται ότι αφαίρεσε τις σελίδες τίτλων, τις οποίες η ελληνική έκδοση δημοσίευσε κανονικά.

Ενημέρωση 1/11/2016: Όπως μας ενημέρωσε ο David Gerstein στα σχόλια:
Η έκδοσή μας του “The Great Rock of Power Plus” είναι στην πραγματικότητα πλήρης! Η διαδικτυακή μας προεπισκόπηση παρέλειψε τη σελίδα τίτλου, αλλά το πραγματικό τυπωμένο περιοδικό δεν την παραλείπει. Συμπεριλάβαμε επίσης αυτό που αρχικά ήταν η σελίδα τίτλου τού δευτέρου μέρους, αλλά αφαιρέσαμε τον τίτλο και την περίληψη (ώστε στην έκδοσή μας είναι απλώς ένα εντυπωσιακό ολοσέλιδο καρέ).

ghh1e

(Προέλευση εικόνας: I.N.D.U.C.K.S.)

Ακολουθεί η μονοσέλιδη ιστορία Perilous Portrait, σε σενάριο και σχέδιο Carlo Gentina και μετάφραση και διαλόγους από τον David Gerstein. Η ιστορία δεν έχει δημοσιευτεί στην Ελλάδα.

ghh1f

(Προέλευση εικόνας: I.N.D.U.C.K.S.)

Το τεύχος κλείνει με την ιστορία Halloween Haunting, σε σενάριο αγνώστου και σχέδιο Tony Strobl. Η ιστορία δεν έχει δημοσιευτεί στην Ελλάδα.

Ιστορίες με μάγισσες και σκουπόξυλα απ’ όλον τον κόσμο για τη γιορτή των μαγισσών και των φαντασμάτων στην Αμερική. Μπου!

Ένα γιγαντιαίο (για τα αμερικανικά δεδομένα) τεύχος 64 σελίδων, στη γιγαντιαία (για τα δικά μας δεδομένα) τιμή των $6,99.

Άδεια Creative Commons Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...
This entry was posted in Comics, IDW Comics, Εκδόσεις Εξωτερικού, Εκδόσεις Εξωτερικού: ΗΠΑ, Παρουσίαση: Giant Halloween Hex, Uncle Scrooge and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Giant Halloween Hex #1

  1. Ο/Η David Gerstein λέει:

    Hey Kriton—our publication of «The Great Rock of Power-Plus» is actually complete! Our online preview dropped the title page, but the actual printed magazine does not.
    We also included what was originally the Part 2 title page, but took out the title and recap (so in our edition it’s simply an exciting-looking full-page panel).

    Αρέσει σε 1 άτομο

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.