Mickey Mouse #17

Regular cover (Giorgio Cavazzano)

Εκτός από το Duck Avenger, την Τετάρτη κυκλοφόρησε και το τεύχος 17(326) τού αμερικανικού Mickey Mouse. Πάμε να του ρίξουμε μια ματιά με βάση την επίσημη προεπισκόπηση της IDW.

Το τεύχος κυκλοφορεί με τρία διαφορετικά εξώφυλλα.

mm17d

Το τεύχος ξεκινά με το δεύτερο μέρος τής ιστορίας Darkenblot, σε σενάριο Andrea “Casty“ Castellan, σχέδιο Lorenzo Pastrovicchio και μετάφραση και διαλόγους από τον Jonathan H. Gray. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα στα Μίκυ Μάους 2443, 2444 και 2445 με τον τίτλο μαύρος κεραυνός—το μέλλον είναι εδώ.

mm17e

Ακολουθεί η ιστορία To The Minute, σε σενάριο François Corteggiani και σχέδιο Daan Jippes και Ulrich Schröder. Η ιστορία δεν έχει δημοσιευτεί στην Ελλάδα.

mm17f

(Προέλευση εικόνας: I.N.D.U.C.K.S.)

Το τεύχος κλείνει με την εξασέλιδη ιστορία Mortgage Misery, σε σενάριο Lars Jensen, σχέδιο Joaquín Cañizares Sanchez και διαλόγους από τον Lars Jensen και τον David Gerstein. Η ιστορία δεν έχει δημοσιευτεί στην Ελλάδα.

Ο μαύρος κεραυνός συνεχίζεται για δεύτερο μήνα, ενώ για συμπλήρωμα έχουμε δυο δανέζικες ιστορίες.

40 σελίδες, στην πάντα προνομιακή τιμή των $3,99.

Άδεια Creative Commons Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...
This entry was posted in Comics, IDW Comics, Εκδόσεις Εξωτερικού, Εκδόσεις Εξωτερικού: ΗΠΑ, Παρουσίαση: Mickey Mouse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.