ΜΗΝΙΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ DISNEY—ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Μπήκε ο Σεπτέμβριος, οπότε ήρθε η ώρα να παρουσιάζουμε τη δική μας εκδοχή τού ημερολογίου κυκλοφορίας εκδόσεων Ντίσνεϋ γι’ αυτόν τον μήνα. Η Καθημερινή δεν έχει βγάλει ακόμα την επίσημη λίστα κυκλοφορίας με τις μακέτες των εξωφύλλων τού μηνός, οπότε θα χρησιμοποιήσουμε ό,τι υλικό έχουμε στη διάθεσή μας από διαφημίσεις, το οποίο θα ενημερώσουμε αργότερα. Όπως και τους δύο προηγούμενους μήνες, προσθέσαμε στο ημερολόγιο και τους τόμους των απάντων τού Ρομάνο Σκάρπα.

Όπως και στα προηγούμενα ημερολόγια, πατήστε πάνω στην εικόνα, για να κατεβάσετε το ημερολόγιο σε μορφή PDF, κατάλληλη για εκτύπωση.

Ενημέρωση 7-9-2017: Αντικαταστήσαμε το εξώφυλλο του Μίκυ Μάους 169 με σάρωση από το τεύχος και προσθέσαμε την εικόνα από τη διαφήμιση του τεύχους 170.

Ενημέρωση 15-9-2017: Αντικαταστήσαμε τα εξώφυλλο του Μίκυ Μάους 170 και του Ντόναλντ 39 με σαρώσεις από τα τεύχη και προσθέσαμε την εικόνα από τη διαφήμιση του Μικυ Μάους 171.

Ενημέρωση 19-9-2017: Αντικαταστήσαμε τα εξώφυλλα του Μίκυ Μάους 171 και του Super Μίκυ με τις εικόνες από τις διαφημίσεις των τευχών στην ιστοσελίδα τής Καθημερινής.

Ενημέρωση 22-9-2017: Προσθέσαμε την εικόνα από τη διαφήμιση του Μίκυ Μάους 172.

Ενημέρωση 25-9-2017: Αντικαταστήσαμε τα εξώφυλλα του Μίκυ Μάους 172 και του Κόμιξ με τις εικόνες από τις διαφημίσεις των τευχών στην ιστοσελίδα τής Καθημερινής. Με αυτά τα δύο εξώφυλλα ολοκληρώνουμε τα εξώφυλλα του μηνός. Ακόμα και αν η Καθημερινή κυκλοφορήσει, ουσιαστικά κατόπιν εορτής, την επίσημη λίστα κυκλοφορίας τού Σεπτεμβρίου, δεν την χρειαζόμαστε πλέον για το δικό μας ημερολόγιο. Ας ελπίσουμε ότι τον επόμενο μήνα θα είναι πιο συνεπείς.

Άδεια Creative Commons Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

Advertisements

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...
This entry was posted in Comics, Ελληνικά Κόμικς, Ντίσνεϋ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.