ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ DISNEY ΤΟΜΟΣ 8—ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

Κυκλοφόρησε σήμερα ο όγδοος τόμος τής Κλασικής Βιβλιοθήκης Disney.

Πάμε να δούμε τα περιεχόμενά του!

Ο τόμος περιέχει μια επιλογή ιστοριών από τον δέκατο έκτο τόμο τής ιταλικής σειράς, ο οποίος περιέχει ιστορίες με θέμα τα φιλαράκια:

4τροχος φίλος, σε σενάριο Nino Russo και σχέδιο Paolo Mottura. Η ιστορία δεν έχει δημοσιευτεί στην Ελλάδα.

Ξαφνική αλλαγή προσωπικότητας, σε υπόθεση Marco Bosco και Massimiliano Valentini, σενάριο Marco Bosco και σχέδιο Giuseppe Dalla Santa. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα στο Αλμανάκο 212.

Ο Ρόμπαξ βγαίνει στην σύνταξη, σε σενάριο Marco Bosco και Massimiliano Valentini και σχέδιο Andrea Ferraris. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα στο Μίκυ Μάους 2281 με τον τίτλο ο Ρόμπαξ αποσύρεται.

Ο καλός γείτονας, σε σενάριο Alberto Savini και σχέδιο Giorgio Cavazzano. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα στο Μίκυ Μάους 2042.

Μανιώδεις συλλέκτες, σε σενάριο Augusto Macchetto και σχέδιο Andrea Ferraris. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα στο Μίκυ Μάους 1834.

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε πέντε ιστορίες, από τις οποίες μία δεν έχει δημοσιευτεί στην Ελλάδα, ενώ για όσους δεν διάβαζαν το Αλμανάκο, υπάρχει και δεύτερη καινούργια ιστορία.

Αυτήν την εβδομάδα η Καθημερινή δεν δημοσίευσε διαφήμιση για τον επόμενο τόμο. Βασιζόμενοι, όμως, στην αρχική διαφήμιση τής σειράς, όπου φαίνονταν τμήματα των περισσοτέρων τόμων, και υποθέτοντας ότι ο τόμος για το διάστημα, που εμφανίζεται σε πιο πρόσφατες διαφημίσεις, θα είναι ο τελευταίος για φέτος, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο ένατος τόμος θα περιέχει μια επιλογή από ιστορίες με θέμα το είδος fantasy, από τον δεύτερο τόμο τής ιταλικής σειράς, με τον ελληνικό τίτλο να τελειώνει σε «οι».

Ενημέρωση 26-2-2018: Η Καθημερινή ανάρτησε διαφήμιση για τον ένατο τόμο στην ιστοσελίδα της, απ’ όπου φαίνεται ότι ο τίτλος του θα είναι θρύλοι. Η λέξη ήταν μία από αυτές που μου είχε περάσει απ’ το μυαλό, μαζί με τους μύθους και τους δράκους, αλλά τις είχα απορρίψει και τις τρεις, μια και από τη σύνθετη εικόνα πιο πάνω, ο ελληνικός τίτλος έδειχνε ότι θα είχε ένα γράμμα περισσότερο.

Τις παρουσιάσεις των τόμων τής Κλασικής Βιβλιοθήκης Disney θα τις βρείτε συγκεντρωμένες εδώ.

Άδεια Creative Commons

Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

Advertisements

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...
This entry was posted in Comics, Ελληνικά Κόμικς, Κλασική βιβλιοθήκη Disney, Μίκυ Μάους Editor's Choice. Bookmark the permalink.

2 Responses to ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ DISNEY ΤΟΜΟΣ 8—ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

  1. Ο/Η apetoussis82 λέει:

    Ο Marco Bosco δεν σχεδιάζει 🙂

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.