Καλώς ήρθατε στο πατάρι

moving

Μετακόμισα!

Μετά από τρία και πλέον χρόνια, όπου έγραφα στο Comics Trades, φαίνεται ότι μεγάλωσα πια και μπορώ να έχω δικό μου ιστολόγιο!

Το όνομα του ιστολογίου είναι αναφορά στη σοφίτα τού Γκούφυ, όπου μπορεί κανείς να βρει ένα σωρό απίθανα πράγματα, αλλά και στο δικό μου πατάρι, που το παρομοιάζω με τη σοφίτα τού Γκούφυ, καθώς είναι πολλές φορές, που έχω βρει μέσα διάφορα εξ ίσου απίθανα πράγματα. Το όνομα comicsattic ήταν πιασμένο, οπότε επέλεξα το comicsloft, όπου loft είναι μια λέξη με πολλές έννοιες, μεταξύ των οποίων είναι η σοφίτα, αλλά και το πατάρι.

Τι πατάρι, θα μου πείτε, που στην προμετωπίδα απεικονίζεται ένα μπουντρούμι! Μπορεί, αλλά απεικονίζεται και ο μουσάτος κύριος, του οποίου την εικόνα χρησιμοποιώ ως άβαταρ. Τώρα, που έχω δικό μου ιστολόγιο, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το πού τον έχω βρει.

Στα περισσότερα πατάρια, έξω έξω θα βρείτε τα πιο πρόσφατα πράγματα, ενώ στο βάθος θα βρείτε τα πιο παλιά, φορτωμένα με αναμνήσεις. Έτσι και εδώ, το πρώτο πράγμα, που θα προσέξετε, είναι οι παρουσιάσεις νέων κόμικς, κυρίως της Ντίσνεϋ. Όμως, αν σκαλίσετε πιο βαθιά, θα βρείτε και αρκετό παλιότερο υλικό. Εδώ, ας πούμε, θα βρείτε την παλαιότερή μου δημοσίευση, βγαλμένη απ’ το πίσω μέρος τού παταριού.

Η μετακόμιση δεν ήταν χωρίς τα προβλήματά της. Δεν ήταν τόσο άσχημα, όσο στην εικόνα, που συνοδεύει αυτό το άρθρο, αλλά δεν ήταν και πολύ καλύτερα. Όπως και σε μια πραγματική μετακόμιση, κάποια γυαλικά έσπασαν, κάποια πράγματα χάθηκαν, και τα υπόλοιπα από τα πράγματα, που κουβαλήσαμε από το προηγούμενο σπίτι, χρειάστηκε να ξεπακεταριστούν προσεκτικά και να μπουν στη σωστή τους θέση. Μετά από μια εβδομάδα έντονης φασίνας και συγυρίσματος, νομίζω ότι μπορούμε πλέον να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας, στο πατάρι!

Άδεια Creative Commons Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.