Mickey Mouse #10—Shadow of the Colossus

Regular cover (Giorgio Cavazzano)

Κυκλοφορεί σήμερα το τεύχος 10(319) τού αμερικανικού Mickey Mouse. Πάμε να του ρίξουμε μια ματιά με βάση την επίσημη προεπισκόπηση της IDW.

Το τεύχος κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά εξώφυλλα.

mm10c

Το τεύχος ξεκινά με το πρώτο μέρος τής ιστορίας Shadow of the Colossus, σε σενάριο Casty, σχέδιο Giorgio Cavazzano και μετάφραση και διαλόγους από τον Jonathan H. Gray. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα στο Αλμανάκο 210, με τον τίτλο Ο Κολοσσός τής Ρόδου.

mm10d

(Προέλευση εικόνας: I.N.D.U.C.K.S.)

Ακολουθεί η μονοσέλιδη ιστορία Statuesque Scholar, σε σενάριο Jan Kruse, σχέδιο Maximino Tortajada Aguilar και μετάφραση και διαλόγους από τον David Gerstein. Η ιστορία δεν έχει δημοσιευτεί στην Ελλάδα.

mm10e

Συνεχίζουμε με την ιστορία No Good Deed… σε σενάριο Lars Jensen, σχέδιο Marco Rota και σενάριο και διαλόγους από τους Lars Jensen και David Gerstein. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα στο Κόμιξ 272 με τον τίτλο ένας καλός φίλος.

mm10f

Ακολουθεί ένα Κυριακάτικο strip, σε σενάριο Bill Walsh και σχέδιο Manuel Gonzales από το 1950, με τίτλο Have Brain, Will Travel. Όπως και τον περασμένο μήνα, με 53 επιλογές και χωρίς εικόνα ή άλλο στοιχείο στη σελίδα των περιεχομένων, θα πρέπει να περιμένουμε να καταχωριστεί το τεύχος στο I.N.D.U.C.K.S., για να μάθουμε για ποιο πρόκειται. Μέχρι να το μάθουμε, οι πιθανότητες, να έχει δημοσιευτεί η ιστορία στην Ελλάδα, είναι 7 προς 53. (If you’re reading this, David, you gave me another tough one this month!)

Ενημέρωση 19/3/2016: Πρόκειται γι’ αυτό το strip, το οποίο στην Ελλάδα έχει δημοσιευτεί στα Μίκυ Μάους 348 και 2040, καθώς και στα Κλασικά Ντίσνεϋ 82.

Ιταλοκρατούμενο το τεύχος αυτού του μηνός, με Casty, Cavazzano και Rota, με μόνο μια βορειοευρωπαϊκή ιστορία και ένα αμερικανικό στριπ για συμπλήρωμα.

40 σελίδες, στην πάντα προνομιακή τιμή των $3,99.

Άδεια Creative Commons Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...
This entry was posted in Comics, IDW Comics, Εκδόσεις Εξωτερικού, Εκδόσεις Εξωτερικού: ΗΠΑ, Παρουσίαση: Mickey Mouse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.