Mickey Mouse Shorts · Season One #4

Regular cover (Andy Suriano)

Κυκλοφόρησε σήμερα το τέταρτο τεύχος τής αμερικανικής σειράς Mickey Mouse Shorts · Season One. Πάμε να του ρίξουμε μια ματιά με βάση την επίσημη προεπισκόπηση της IDW.

Το τεύχος κυκλοφορεί με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα.

mmsso4d

Το τεύχος ξεκινά με την ιστορία No Service, βασισμένη στην ομώνυμη ιστορία από την τηλεοπτική σειρά με προσαρμογή διαλόγων από τον Scott Tipton.

mmsso4e

(Προέλευση εικόνας: I.N.D.U.C.K.S.)

Ακολουθεί η ιστορία Croissant de Triomphe, βασισμένη στην ομώνυμη ιστορία από την τηλεοπτική σειρά με προσαρμογή διαλόγων από τον Scott Tipton.

mmsso4f

(Προέλευση εικόνας: I.N.D.U.C.K.S.)

Συνεχίζουμε με την ιστορία Stayin’ Cool, βασισμένη στην ομώνυμη ιστορία από την τηλεοπτική σειρά με προσαρμογή διαλόγων από τον Scott Tipton.

mmsso4g

(Προέλευση εικόνας: I.N.D.U.C.K.S.)

Ακολουθεί η ιστορία New York Weenie, βασισμένη στην ομώνυμη ιστορία από την τηλεοπτική σειρά με προσαρμογή διαλόγων από τον Scott Tipton.

mmsso4h

(Προέλευση εικόνας: I.N.D.U.C.K.S.)

Το τεύχος κλείνει με την ιστορία Yodelberg, βασισμένη στην ομώνυμη ιστορία από την τηλεοπτική σειρά με προσαρμογή διαλόγων από τον Scott Tipton.

Πέντε ιστορίες βασισμένες σε ομώνυμες ιστορίες από την τηλεοπτική σειρά.

40 σελίδες, στην πάντα προνομιακή τιμή των $3,99.

Άδεια Creative Commons Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...
This entry was posted in Comics, IDW Comics, Εκδόσεις Εξωτερικού, Εκδόσεις Εξωτερικού: ΗΠΑ, Παρουσίαση: Mickey Mouse Shorts and tagged , , . Bookmark the permalink.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.